måndag 18 juni 2012

Something borrowed, something blue...

Nu när studenterna sprungit ut och balerna dansats klart, så har vi ju fortfarande bröllopen! Jag har haft ganska många brudar och blivande sådana på smink-kurs nu den senaste tiden på jobbet...
Tänkte därför ge lite brudmake 's tips !

• VATTENFAST MASCARA - det finns ju en risk att du fäller en tår eller två

• Använd en ICKE LJUSREFLEKTERANDE CONCEALER - det kommer nog tas en och annan bild, och när blixten slås på får man ljusa ringar runt ögonen om man har en ljusreflekterande concealer.

• SMINKA ÖRONEN - Du kanske blir varm. Eller lite generad, vem vet du kanske får en puss i kyrkan om du har tur;) Du vill ju inte ha lysande röda ögon på bilderna heller?

• PUDER - ett puder är bra att ha med sig för att bättra på under dagen. T ex "Blothing Powder" fr MUS, som suger upp det blanka..
- det kan även din man ha, så att han med ser fräsch ut;)

• LÖSFRANSAR? - ett tips kan vara att använda "buketter" ist för en hel fransrad.. Dels kan det se väldigt naturligt ut. Och gråter du en skvätt o en lossnar, så syns det inte lika mkt som om en bit av fransraden lossnar, (vilket också kanske är svårt att sätta dit igen i all hysteri..)

• SMINKA dig SÅ att DU TRIVS. Det är din dag! - sminka dig så att Du känner dig fin!

- idag kan man ju "se ut hur som helst" på sitt bröllop, vilket jag tycker är ganska härligt.. Det kan vara teman, färgad klänning, svart klänning.. Sotade ögon, röda läppar, färg på locken... Jaa, you name it! Det är ju viktigt att man är nöjd med sin dag:)

Men personligen så gillar jag den klassiska vita klänningen, kanske någon extra "accent-färg" En ganska lätt och fräsch make.. Fransk manikyr, eller varför inte matcha naglarna med färgen på blommorna?

(bilderna tagna från nätet)

I do.

/m

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar